Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Γειά σου Τιτανομέγιστε!!!

Ρε πόσο θες να μας τρελάνεις ρε Πύραυλε? Αφού το ματσάκι παεί όπως το ήθελες τι τα γκρεμίζεις όλα με τις αλχημίες σου? Άντε είπαμε στην Τούμπα παίζουμε, να είμαστε λίγο προσεχτικοί, λίγο αντεπίθεση, λίγο κωλοφαρδία... κάτι θα έρθει. Εκεί που πάνε όλα "βάση σχεδίου" πας και τα γαμάς όλα. Δεν θα πω τι έκανες γιατί όσοι είδαν το ματς κατάλαβαν (...και ακόμα τραβάνε τα μαλλιά τους).
Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι η Ξάνθη δεν είναι καμμιά ομαδούλα που ανέβηκε φέτος κατηγορία. Είναι ομάδα που ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να χτυπήσει τέτοια παιχνίδια. Η εποχές που παίζαμε για να φάμε όσα λιγότερα γίνετε πέρασαν και δεν γυρνάνε πίσω. Βάλ'το καλά στο μυαλό σου! Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ!!!
Λοιπόν πιάσε δουλειά...

Υ.Γ.:Στο 1ο ημίχρονο πόνεσε το κεφάλι μου, ειλικρινά. Καταντίσαμε η πιο αντιαισθητική ομάδα στην κατηγορία.Αίσχος...

Υ.Γ1:Ρε Πόυ...??? Έχει κι' άλλες ομάδες άμα δεν μπορείς...

1 σχόλιο:

  1. ..δουλειά εχει πιάσει...αλλά τοσο "κόβει" το μυαλό του, τοσο κάνει...βαζει παιχτες σε θέσεις που δεν ειναι για να παίξουν.
    "Φοβαται" αδικαιολόγητα ομάδες ψοφιες και μαλλον θεωρει την ΑΟΞαρα, ομαδα Γ' Εθνικής.
    Μαλλον δεν ταιριαζει με την φιλοσοφια που εχουμε εμεις για την ΑΟΞαρα!
    ..μερικοι παίχτες που ειναι συνέχεια βασικοί, πότε θα κάτσουν παγκο, να μην αγανακτούμε σε καθε αγωνιστική, με την ανυπαρξία τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή