Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τύμπανα πολέμου ηχούν....




Εσύ δεν ήσουν αυτός που παρακάλαγες τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα όταν αυτή βρισκόταν ένα βήμα από τον γκρεμό?
Εσύ δεν ήσουν αυτός που ζήταγες συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και δεσμευτικες ότι οποιος δεν μπορεί "θα φύγει"?


Αυτό που έγινε την Κυριακή ΑΚΑΤΑΝΌΜΑΣΤΕ ήταν αποτέλεσμα της "δικιας" σου κωλοτούμπας. Αποτέλεσμα της υποκρισίας και της ψευτιάς σου. ΌΛΟΣ ο κόσμος (και όχι μονο εμείς) βαρεθήκαμε τα ψέμματα και τις "συγγνώμες" σου.
Ο κόσμος δεν ανέχεται αλλα ψέμματα. Τον έχουν φλομώσει τόσα χρονια οι πολιτικοί, οι τοπικοί άρχοντες, οι πρόεδροι, οι δημοσιογράφοι, οι ,οι, οι.... Το μονο που του απέμεινε είναι η αγαπημένη του ομάδα στην οποια έχεις την ΤΙΜΉ να είσαι ιδιοκτητης.
Αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν ένα αυθόρμητο ξέσπασμα οργής, συσσωρευμένα παρα πολλών ετών, παράπονα δεκαετιών. Η κακή πορεία της ομάδας ήταν η αφορμή και όχι η αιτια.

Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να κάτσεις να αναλογιστείς τα λάθη που έχεις κάνει καλείς τους οργανωμένους για να τους βάλεις χέρι γιατί σε έβρισε το μισό γήπεδο? Γιατί σου χάλασαν το image. Αυτό ήταν που σε πείραξε.
Θίχτηκες ε?
Αν ναι σήκω και φύγε γιατί από εδώ και πέρα ...το image σου θα πάρει την κάτω βόλτα....


Y.Γ.: Τι B'? τι Γ'? Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια! Εμείς πάλι εκεί θα είμαστε. Και χωρίς τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χωρίς τα λεφτά από τις μεταγραφές, χωρίς τις επιχορηγήσεις... Εσύ?

1 σχόλιο: