Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Δώσε εισιτήρια Πανόπουλε....

Η πολιτική της ομάδας στο θέμα των εισιτηρίων είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και αντιλαϊκή Η μη διάθεση εισιτηρίων στο αγώνα κυπέλλου στις 10 Φεβρουαρίου στους φιλοξενούμενους και στα ΜΗ μέλη(!!!) δείχνει κάτι. Δείχνει ότι δεν μας σέβεται ούτε σαν φίλους της ομάδας, ούτε σαν φιλάθλους αλλά ούτε καν σαν πελάτες (όπως μας θεωρεί).
Επίσης δείχνει ότι δεν έχει καμιά διάθεση να κερδίσει νέο κόσμο και αρκεί τε σε επικοινωνιακά παιχνίδια του κάνει κατά καιρούς (τα οποία δεν τα "τρώει" πλέον ο κόσμος) για να φέρει πίσω "πελατεία".
Δείχνει ότι είναι ο καλύτερος πρέσβης του Κου ΠροΠο-χοϊδη και σύμμαχος στον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει εναντίων των οπαδών ανεξαρτήτου ομάδας.
Τα μπλόκα στις γραμμές στον δρόμο για τα πηγάδια, τα μπλόκα στον δρόμο για τα Γιάννενα, η απαγόρευση διέλευσης λόγο ...της πινακίδας(!!!) του αυτοκινήτου ξεσκεπάζουν ολοένα και περισσότερο το πραγματικό πρόσωπο της "δημοκρατικής" Ελλάδας.
Το να κάτσουμε να αναλύσουμε τι και πώς δεν έχει νόημα. Σκοπός είναι να μπορέσουμε να ενωθούμε ΌΛΟΙ οι οπαδοί ενάντια σε αυτό και σε κάθε αντιλαϊκό και φασιστικό μέτρο που θα υπάρξει στο μέλλον.
Να ξεχάσουμε έχθρες και μίση και να πολεμήσουμε τους πραγματικούς εχθρούς μας που δεν είναι άλλοι από αυτούς που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θέλουν μας διώξουν από το γήπεδο.

Ανοίξτε τα εκδοτήρια και δώστε εισιτήρια σε ΌΛΟΥΣ τους Ξανθιώτες και όχι μόνο στους κατόχους διαρκείας.
Ανοίξτε το πέταλο και δώστε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους!

4 σχόλια:

  1. Η χούντα του Πανοπουλου δεν εχει οριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Respect στο αρθρακι φιλε.

    Χουντα ειναι θα περασει...

    Αρειανος απο Ξανθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σατράπη Πανοπουλε...παλι διώχνεις τον κόσμο απο το γήπεδο στο κύπελλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΞΑΝΘΗ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή