Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Σπάσε την ΤV (μετά το μάτς)


Λίγες ώρες απομείνανε για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς για την ομάδα μας. Η ΑΟΞάρα αντιμετωπίζει στα προημιτελικά την ομάδα του Άρη. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ημιτελικό με τον ίδιο αντίπαλο πριν 5 χρόνια? Που η ομάδα κέρδισε το πρώτο ματς μέσα στο Χαριλάου για να έρθει ...ο Μπενίσκος να μας βάλει 2 μπαλάκια και να μας στείλει ...για ακυρώσεις. Κανείς νομίζω δεν ξέχασε και όλοι θέλουμε μια ρεβάνς για εκείνη την ξεφτίλα. Από την ημέρα της κλήρωσης ζούμε (και) για αυτό το ματς. Το οποίο θα το παρακολουθήσουμε από την TV.
Γιατί?
Γιατί δεν νοείται να είμαι οπαδός της ομάδας και να τρέχω κάθε Κυριακή στο γήπεδο,να φωνάζω 90 λεπτά, να τρώω κρύο, ταλαιπωρία και την ψυχή μου και ξαφνικά να μου ζητάς κάρτα φιλάθλου, διαρκείας και 15 ευρώ για να μου δώσεις ένα εισιτήριο

Γιατί δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες "Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης θα ληφθούν αυστηρότατα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας και δε θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο η προσέγγιση στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης που δεν θα έχει μαζί του την κάρτα μέλους – φιλάθλου της Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθη." λες και η Αστυνομική διεύθυνση είναι μαγαζάκι της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη

Γιατί δεν μπορείς να βγαίνεις σαν άλλος Παπαδόπουλος (ναι αυτός!) και να λες "Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και σε άτομα, τα οποία δεν κατέχουν κάρτα μέλους - φιλάθλου της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, απαγορεύεται η πρόσβαση και η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο"

Γιατί μετά από όλα αυτά δεν μπορείς βγαίνεις να κάνεις παράπονα στον κόσμο της Ξάνθης γιατί δεν πατάει το πόδι του στο γήπεδο.

Γιατί μετά από όλα αυτά και αύριο θα κάνεις παράπονα.

Γιατί μετά από όλα αυτά δεν μπορείς να βγάζεις τους ποδοσφαιριστές σου να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο ενώ εσύ δεν του επιτρέπεις όχι μόνο την είσοδο αλλά και την προσέγγιση στο γήπεδο.

Γι' αυτό αύριο "ΑΟΞ ολέ, από τον καναπέ!!!"

Και ας έχουν κάποιοι από εμάς την δυνατότητα να πάνε. Δεν θα πάνε όμως γιατί κάποιοι άλλοι δεν έχουν...

Υ.Γ: Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Κάντε μας τουλάχιστον εσείς περήφανοι!
Υ.Γ2: Καλή επιτυχία και στην Καβάλα!

3 σχόλια:

  1. ..ειπαμε..φασιστας ο Πανοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια "ΑΟΞαρα" ρε παιδια? Scoda Ξανθη δεν την λενε την ομαδα σας? Πρασινα χρωματα δεν εχει?
    Μαγαζι του πανοπουλου δεν ειναι?

    Αυτο που αγαπατε εχει γινει ενα εκτρωμα, ενα υποχειριο στις ορεξεις του τσιφλικα πανοπουλου, ο ορισμος της ανωνυμης εταιρειας!

    Καλοπροαιρετα παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε όλες οι ομάδες δυστυχώς γίνανε ανώνυμες εταιρίες. ΟΛΕΣ! Άλλες κάνουν μπάμ και άλλες όχι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι. Ο "περίεργος" απλά το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
    Όσο για το ΑΟΞάρα. Όταν είσαι οπαδός μιας ομάδας δεν ξέρεις απο Skoda, PUMA Nεα Καβάλα και μαλακίες. Υπάρχει ο ΑΟΞ για μας, ο ΑΟΚ για τους Καβαλιώτες και παει λέγοντας. Δηλ. αν πάρει π.χ. την Λάρισα η Φαγε θα την λένε οι οπαδοί της Φαγε Λάρισα? Η μια ζώη ΑΕΛ θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή