Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τικ-τακ, τικ-τακ....


Το ότι είστε άμπαλοι το ξέρουμε όλοι. Το ότι δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο το βλέπει όλη η Ελλάδα. Το ότι γίνανε λάθη στον προγραμματισμό ΠΑΛΙ το ξέρουμε επίσης. Το ότι δεν δείχνετε έστω και λίγη ψυχή στα παιχνίδια της ομάδας μας τρελαίνει! Το ότι τώρα που πρέπει δεν τρώτε σίδερα μας εξοργίζει!

Την 3άρα από τον Άρη την ανεχτήκαμε. Την 3άρα από τον ΠΑΟΚ την ανεχτήκαμε. Το χαστούκι από την Λάρισα, την Καβάλα και τον Πανιώνιο επίσης. Αλλά ακούστε προσεχτικά Πολύ προσεχτικά! Εάν και λέμε ΕΑΝ τολμήσετε κύριοι μισθοφόροι -δημ. υπάλληλοι-(ο θεός να σας κάνει) ποδοσφαιριστές να ρίξετε την ομάδα....
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ! Και δεν μας νοιάζει τι κάνει η διοίκηση, δεν μας νοίαζουνε οι παράγοντες. ΕΣΕΙΣ! Εσείς που πληρώνεστε να κερδίζετε και όχι να μας κοροϊδεύετε!

6 αγωνιστικές μείναν. 6 ευκαιρίες να τιμήσετε την φανέλα που φοράτε. 6 τελικοί από τους οποίους πρέπει να κερδίσετε τους περισσότερους
6 με πρώτο και καλύτερο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εμείς θα είμαστε εκεί! Αλλά όχι για σας.
Για την ιστορία της ομάδας μας!
Για τα χρώματά μας!
Για τον Δημόκριτο μας!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ!

Εσείς το μόνο που θέλουμε να κάνετε είναι να σώσετε την ομάδα και να πάτε από εκεί που ήρθατε! Γιατί η φανέλα αυτή είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ για την φοράτε ΕΣΕΙΣ!

Ο χρόνος μετράει...

2 σχόλια:

  1. μηνυμα στους ανικανους και ασχετους??
    Αυτοι το μεροκαματο το βγαζουν, το μισθο τους τον πληρωνονται.
    Τους νοιαζει η ΑΟΞαρα και ο Δημοκριτος στη φανελα??
    Σημασια δεν δινουν και φαινεται, εδω και πολλα παιχνιδια.
    Ολοι δρομο αχρηστοι υπαλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή